Rörfokus auttaa keskittymään urheilusuorituksiin

Rörfokus on monipuolinen verkkokauppa, josta löytyy muun muassa upea valikoima kylpyhuonekalusteita ja putkistotuotteita. Jokainen aktiivinen liikkuja tietää, kuinka tärkeää on päästä peseytymään miellyttävissä olosuhteissa heti urheilusuorituksen jälkeen. Kilpaurheilu, kuten valmistautuminen yleisurheilun MM-kisoihin, on totista työtä, joka vaatii rinnalleen hyvät rentoutumisolosuhteet. Miellyttävä kylpyhuone onkin urheilijalle erityisen tärkeä keskittymisen kannalta, ja Rörfokus voi auttaa sellaisen rakentamisessa!

Optimaalisen urheilijan kylpyhuoneen pesutilat

Optimaalinen kylpyhuone urheilijalle syntyy monen asian summana. Monipuolinen kylpyhuonetuotteiden asiantuntija Rörfokus auttaa toteutuksessa. Voit ostaa tästä verkkokaupasta miellyttävät suihkut ja kylpyammeet, joissa on kiva rentoutua ja rentouttaa lihaksia rankkojen treenien jälkeen. Löydät verkkokaupasta jopa kylpyammetyynyjä, jotka edesauttavat täydellistä rentoutumista. Näin kylpyammeessa voi jopa tehdä mielikuvaharjoitteita tulevista suorituksista samalla kun koko keho rentoutuu.

Visuaalinen ilme

Urheilijan optimaalinen kylpyhuone on myös visuaalisesti rentouttava. Verkkokauppa auttaakin luomaan visuaalisesti upeita kokonaisuuksia, joissa mieli lepää ja joihin on kiva mennä. Tyylikkäät säilytyskalusteet, modernit käsienpesualtaat, siistit laattojen saumat ja uudet wc-istuimet tekevät kylpyhuoneesta tyylikkään ja raikkaan.

Optimaalinen toimivuus

Toimivuus on urheilijan kylpyhuoneessa kaiken A ja O. Tavaroille on löydyttävä oikeat paikat, jotta ne ovat helposti löydettävissä ja käytettävissä. Esimerkiksi kisamatkoille tulee pakata melko paljon tavaroita mukaan, mikä voi olla haastavaa, jos H-hetkellä tavaroita pitää etsiä ympäri asuntoa. Hyvät säilytystilat ovatkin erityisen tärkeät urheilijan kylpyhuoneessa! On myös tärkeää, että kylpyhuone on helppo siivota – hoitipa siivouksen sitten urheilija itse tai vaikkapa ammattisiivooja.

Pyyhekuivaimet ja kuivausrumpu

Erilaiset pyyhekuivaimet helpottavat urheilijan arkea. Kun suihkussa käydään usein, on pyyhe helppo ripustaa kuivaimeen, jolloin se on valmiina seuraavaa käyttöä varten. Näin pyyhe pysyy ihanan pehmeänä, eikä pyyhkeitä välttämättä tarvitse olla kovin montaa, vaikka suihkukertoja kertyisikin useita päivän mittaan. Myös kuivausrumpu on erityisen käytännöllinen väline urheilijan pesutiloissa, sillä se kuivaa nopeasti vaatteet ja saa ne taas käyttökuntoon. Etenkään kilpaurheilussa ei vältytä hieltä, joten vaatteita täytyy pestä usein. Tällöin kuivausrumpu on oivallinen apuväline.

Kylpyhuoneen tuuletin

Urheilijan kylpyhuoneeseen on tärkeää asentaa kylpyhuoneen tuuletin, sillä kun suihkussa tai kylvyssä käydään usein, kertyy huoneeseen runsaasti kosteutta, joka voi pahimmillaan aiheuttaa urheilijan kylpyhuoneeseen kosteusvaurion tai homevaurion. Tällaista stressiä suuriin kisoihin valmistautuva kilpaurheilija ei kaipaa, joten tällaiset ongelmat kannattaakin pyrkiä estämään etukäteen! Kylpyhuoneen tuuletin on tässä oivallinen apuväline.

Putket kuntoon

On tärkeää, että kaikki tekniset laitteet ja putkistot toimivat urheilijan kylpyhuoneessa. Jokainen huipulle tavoitteleva urheilija nimittäin tietää, kuinka ikävää on, jos jokin häiritsee keskittymistä ja flow katkeaa. Ja mikään ei katkaise flowta niin pahasti kuin kylpyhuoneen vuotava putkisto!

Leave a Reply

mts_best