Yleisurheilun suosio näkyy yllättäen myös Halloweenina

Yleisurheilu on aina lukeutunut suosituimpien urheilumuotojen joukkoon. Vaikka se ei olekaan samalla tavalla megasuosittua kuin vaikkapa jalkapallo, keräävät esimerkiksi yleisurheilun MM-kisat ja yleisurheilu olympialaisissakin valtavasti katsojia. Aina silloin tällöin pinnalle nousee joku supertähti, jonka upeat suoritukset lisäävät yleisurheilun kiinnostavuutta entisestään.Yleisurheilu on yllättäen viime aikoina toiminut inspiraation lähteenä varsin yllättävissäkin asiayhteyksissä, joista hyvänä esimerkkinä voidaan mainita Halloween ja siihen liittyvä pukeutuminen. On varsin tyypillistä, että kuluvan vuoden suurimmat ilmiöt nousevat trendikkäiksi naamiaisasuvalinnoiksi Halloween-juhlissa tai miksei muissakin teemajuhlissa. Tämä on tuttu näky myös Suomessa, jossa Halloweenin vietto on yleistynyt vuosi vuodelta.

Mikäli pinnalla on jokin hittielokuva tai musiikkimaailman artisti, heijastuu se usein myös naamiaisten asuvalintoihin. Samaan tapaan myös esimerkiksi urheilusta ammennetaan usein ideoita pukeutumiseen. Urheilun saralla jääkiekkoilija, jalkapalloilija tai tennispelaaja ovat toki yleisimpiä valintoja Halloween-asuiksi, mutta asian suhteen voi käyttää vapaasti mielikuvitusta. Esimerkiksi kuluneen vuoden yleisurheilun MM-kisoissa loistaneiden urheilijoiden ilmestyminen yllättäen naamiaisjuhliin herättää vuorenvarmasti hilpeyttä ja ihastustakin.

Näin pukeudut yleisurheilijaksi seuraaviin Halloween-juhliin

Halloweenin tai muiden naamiaisjuhlien lähestyessä alkaa taas sama kuumeinen pohdinta sen suhteen, mikä on itselle hyvä Halloween asu tänä vuonna. Täysin omana itsenään ei välttämättä kehtaa ilmaantua paikalle, mutta toisaalta liiallinen pynttäytyminen ja maskeeraus tuntuvat liian työläältä ajatukselta. 

Jos yleisurheilu on lähellä sydäntä, mikset pukeutuisi seuraaviin juhliin yleisurheilijaksi? Kyseessä on hieman epätavallinen ja siksi yllätyksellinen valinta, joka herättää taatusti keskustelua.

Jos katsoo mielellään vaikkapa keihäänheittoa, voi suomalaiseksi keihässankariksi kuten vaikkapa Topi Ruuskaseksi pukeutuminen olla hauska idea. Kaikkien aikojen parhaana pidetty pikajuoksija Usain Bolt on todennäköisesti vieläkin tunnetumpi hahmo myös urheilua vähemmän seuraavien keskuudessa, eikä häneksi pukeutuminen välttämättä vaadi muuta kuin sopivaa urheiluvaatetusta ja lenkkareita. Ne ovat paitsi päällä mukavat, myös helppo riisua pois juhlien päätteeksi ilman ylimääräistä säätöä.


==Hauskoja vaihtoehtoja yleisurheilijaksi pukeutumiseen==

Mikäli haluaa pukeutua yleisurheilijaksi, ei tietenkään ole pakko pukeutua keneksikään tietyksi henkilöksi. Tätä tarkoitusta varten voi aivan yhtä hyvin valita itselle mieluisen urheilulajin ja pukeutua lajille ominaiseen varustukseen ilman määrätyksi urheilijaksi profiloitumista.

Helppoja vaihtoehtoja yleisurheiluaiheiseksi naamiaisasuksi on valtava määrä. Jos kaipaa hieman ylimääräistä inspiraatiota, kannattaa käydä vilkaisemassa esimerkiksi tulevien yleisurheilun MM-kisojen lajitarjontaa. Luvassa on tiukkoja kisoja esimerkiksi eri pikajuoksumatkoilla, maratonissa, aitajuoksussa, seiväshypyssä, kuulantyönnössä, kiekonheitossa, moukarissa ja keihäänheitossa. Kuulantyöntäjän ja moukarinheittäjän asut ovat yllättävän helposti toteutettavissa, eikä niitä varten tarvitse välttämättä ottaa mukaansa oikeaa urheiluvälinettä — muovinen tai vaikka styroksista kehitelty versiokin riittää!Yleisurheilijaksi pukeutuminen teemajuhliin on hauska vaihtoehto, jota kannattaa harkita siinä tapauksessa, jos haluaa mieluiten pukeutua rentoon ja mukavaan asuun juhlien ajaksi. Valinta on takuulla myös persoonallinen, eikä vastaan todennäköisesti tule toista lähellekään samanlaiseen asuvalintaan päätynyttä kanssajuhlijaa.

Leave a Reply

mts_best