Seuraa yleisurheilua kätevästi käytetyllä Applen laitteella

Kansainväliset yleisurheilukisat ovat monelle yksi vuoden odotetuimmista urheilutapahtumista. Siinä missä muutama kymmenen vuotta takaperin meidän tuli vielä kerääntyä television ääreen seuraamaan kisoja juuri siihen aikaan kuin ne lähetettiin, tänä päivänä niin yleisurheilun kuin minkä tahansa muunkin urheilulajin seuraaminen on helppoa ajasta ja paikasta riippumatta.

Elektronisten laitteiden valmistajana Apple tarjoaa yleisurheilukisojen seuraamiseen älypuhelimia, tabletteja ja tietokoneita. Applen laitteet soveltuvat loistavasti kisojen kuin kisojen seuraamiseen, sillä niiden tehokkaat prosessorit, ultratarkka näyttö ja laadukas äänentoisto takaavat sen, että lähetysten suoratoisto sujuu ongelmitta.

Entä jos budjetti ei riitä uuden Applen laitteen ostoon?

Applen monipuoliset ominaisuudet heijastuvat toki myös tuotteiden hinnoitteluun. Korkean hintansa vuoksi aivan kaikki eivät ole valmiita investoimaan uuteen Applen laitteeseen, mutta toisaalta kynnys ostaa laite käytettynä edelliseltä omistajalta on suuri, sillä tällöin jo ostettua tuotetta ei ole mahdollista palauttaa, jos sen toiminnassa alkaa esiintyä vikoja, joista myyjä ei ole etukäteen ilmoittanut tai mikäli tuote ei vastaa myyjän antamaa kuvausta.

Onneksi käytetty Applen laite on mahdollista hankkia tänä päivänä myös ilman riskiä tulla huijatuksi. Jos haluat nauttia yleisurheilukisoista laadukkaalla laitteella, voit tilata Applen puhelimet, tabletit ja tietokoneet käytettyinä mResell-verkkokaupasta jopa 70 prosentin alennuksella alkuperäisestä hinnasta.

Kaikki myynnissä olevat laitteet sisältävät 12 kuukauden mittaisen käyttöturvan ja laitteet on tarkistettu valtuutetun Apple-teknikon toimesta. Älypuhelimen, tietokoneen tai tabletin tilaaminen mResellin verkkokaupasta on siis yhtä turvallista kuin uuden laitteen ostaminen Applen omasta kaupasta tai jälleenmyyjältä.

Seuraa lähetystä verkossa

Yleisurheilukisojen seuraaminen on nykyisin erittäin helppoa, sillä sitä varten tarvitset vain internetillä varustetun älylaitteen. Esimerkiksi YLE lähettää suorana lähes kaikki ajankohtaiset urheilutapahtumat omilla verkkosivuillaan ja YLE Areena –sovelluksessa. Urheilulähetyksiä on mahdollista seurata myös muiden kanavien omassa sovelluksessa, vaikka jotkut lähetyksistä ovat maksullisia, eli tarvitset niiden katseluun erillisen tilauksen.

Yleisurheilukisojen seuraaminen verkossa on lisäksi todella joustavaa, sillä mikäli et pysty seuraamaan lähetystä livenä, voit katsella lähetyksen kokonaisuudessaan myöhemmin tai valita videoklippien joukosta mielenkiintoisimmat kohokohdat. Tämä voi osoittautua erityisen käteväksi vaihtoehdoksi esimerkiksi niissä tapauksissa, kun yleisurheilukisat järjestetään maassa, jossa aikaero on Suomeen nähden todella suuri.

Leave a Reply

mts_best